danirma's FotoPage

By: irmaliah mohd ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Jun-2008 07:22 Email | Share | | Bookmark
asif punya keje

tension tul dgn asif hr ni......
ptg td ibu busy duk bergayut dgn kakak ku...biasalah...bergossip2an sampai x ingat anak2
hehe....tu pun stop bergayut coz bateri dh kong dh....
sudah je gayut cr asif...tgk2 dia kat dapur dlm peti
habis dia hancuskan puding2 ku yg br aku buat smlm
muka dia selamber je....mcm x wat salah apa2....geram je ibu tgk...
nsb baik dh separuh mkn...tp sayang gak....kuah cocktail nya pun ader lagik...
xder org dh nk mkn bekas asif ramas2 kan tu jd buang jelah g2...






Thursday, 19-Jun-2008 06:45 Email | Share | | Bookmark
macam macam asif ni...huhu

ni lah asif kalo nk snap pics dia...dahlah berpeluh2 dia main dlm umah..
mcm2 muka dia berlakon...hihi..ader yg konon2 bb nangis....
asyik main pondok2 dgn kak wani...nilah jdnya
siap pandai main ckp sorang2 berlakon...huhuhu



MINI F1....hahaha
nilah keje asif suka tgk video ni....sbnrnya video ni masa kita org pi tgk dkt tepi ilp tu jek...
masa pi tgk asif minat bebenor sampai x nak balik.... jd buatlah video ni utk pujuk2 kalo dia ngamok2...tp dh jd lain.....pantang nmpk abah pegang hp mmg dia suh bukak video ni



Wednesday, 18-Jun-2008 06:15 Email | Share | | Bookmark
asif tgk tv

nilah gaya asif tgk tv.....suka ibu nengok bagus ni gud posture



Tuesday, 17-Jun-2008 23:46 Email | Share | | Bookmark
asif & man man nya

nilah asif.....kemana2 mesti dgn man man nya.....
tido pun nk pegang.... kalo celik mata mesti tya man man dia dlu



Sunday, 15-Jun-2008 20:06 Email | Share | | Bookmark
wani's birthday party

busy cikgu adam
kawan2 wani
cikgu adam
View all 28 photos...
hr ni celebrate besday wani....dia sibuk nak ajak kwn2 dia dtg tiup lilin sama2 dgn dia...
cikgu dia suggest suh buat di sekolah tp ibu rs susah pulak...nanti ibu kena pegi anta makanan plk time dorang break,abah keje.x kan lah nk suh abah ulang alik...
pas2 discuss dgn abah,stuju lah buat kat umah aje...jd dh alang buat mkn jemput skali lah kwn2 ibu&abah dkt2 sini....x jemputlah sampai 1 ilp,x ckp kaki tangan ibu nk masak...juz buat kecik2 je utk suka2 budak2 ni.....
ibu buat menu pun simple2 jek bihun goreng,rotijala & koktail......
last minit ibu terpaksa pinjam tenaga cik fyda utk goreng kan sosej...tq so much cik fyda...
anyway tq for coming & present to cik nurul,cik fyda,cik eryn,cik su,cik niza,cik liza& semualah...x larat dah nk sebut
kwn2 wani x ramai yg dtg..agaknya parents dorang malu kot
xper wani skurang2 nya kwn2 ibu tetap dtg & wani pun x ingat dunia main dgn adik2






goodies from besday girl


presents..ader yg dulu2 lagi wani dah bukak


tak sempat sikat rambut pun lagi dh sibuk duk mengaler


aksi aper ni haris


3 hero


ai...cik nurul cam x sabar je tu nk baby lagi...hehe


wani with her bestfriend fazana


cikgu adam





Quote:
- smlm ibu duk sibuk prepare tu ini,wani tgklah ibu busy kat dapur.dia ader tya "ibu,nti kakak besar pandai masak cam ibu x"
daku jwblah 'nti kakak besar pandailah memasak semua"
pas2 wani ckp "nti kakak besar biar kakak pulak masak semua utk besday ibu,k" nilah ayat yg buat ibu terharu dgr...alhamdulillah...
- tq so much lg skali utk cik fyda&cik nurul sbb terlebih sudah kasi present
siap dgn asif pun dpt .


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net