danirma's FotoPage

By: irmaliah mohd ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jun-2008 02:43 Email | Share | | Bookmark
mau balik sudah....

rider..ahaks...
huhu..berderet tu
dah tghr pun still ader kabus
View all 6 photos...
hr ni dah nak balik sdkn....sebelum kami bertolak kami singgah di Gaya Street dlu...
sempat lagilah posing2 jap kat c2..hehe
dah sudah sopping kata gaya street...kami terus bertolak ke sandakan..












nilah gaya terbaru asif duk dlm kete.....sakit ibu dibuatnyer


Friday, 30-May-2008 14:46 Email | Share | | Bookmark
sampai kat KK

asif&abah
wani jln dgn cik ti
'air lompat'
View all 7 photos...
kira dlm kul 1tghr camtulah kami sampai di KK...
berderet jugak kete nk bleh sampai sini..
kami stay di ilp KK....sampai kk rehat2 dlu di ilpkk
ptg sket br kami kuar ke tanjung aru....minum2 air kelapa dlu..
leh lah jugak jumpa pantai...kat sdkn x der pantai...
asif tgk air pancut....dia panggil air lompat









Friday, 30-May-2008 09:35 Email | Share | | Bookmark
2nd day.....

abah
kabus pagi
 
View all 17 photos...

pagi2 lagi kita org dah turun hotel nk snap pix masa tgh kabus kat sini..hihi..wani panggil salji
dlm kul 6pg kita org kuar snap pix..mmg sejuklah waktu ni...asif&wani x tahan kesejukan...
dahlah pagi tu nk kejutkan asif bkn main susah...siap ngamok dlu...tu dia sorang lah posing lum mandi lagi smlm pulak ujan..tu yg sejuk sgt pagi tu....
dlm pukul 11.30pg kita org check out & terus bertolak ke KK...
jom layannnnnzzz gambar2 kami&view kat sana








Thursday, 29-May-2008 07:33 Email | Share | | Bookmark
trip to kundasang....

pengantin baru
sebuk je wani tu...
ngan uncle pijo

di sandakan ni 30th&31st may mmg public holiday cos cuti keamatan...
jatuh pulak hari cuti skolah...jd kita org plan lah nk bercuti di kundasang&kk...
kira ni trip plan abah&ancle pijo lah ofis mate abah...kebetulan pulak uncle pijo ni pengantin baru...ni kira honeymoon kot utk dorang...hihihi
we all bertolak dr sandakan kira2 jam 9.30pg...jln jammed jugaklah..ingat kita org pegi awal bkn PH lagi jln x jammed lah...tp jammed gak...lori banyak....
asif&wani pun naik boring dlm kete...kejap2 main...kejap2 gaduh...
dlm 2.30ptg kami sampai di kundasang....nsb baik hotel perkasa ada byk lagi bilik kosong
sbnrnya kami gamble je dtg sini...cos awal2 nk booking hotel semua fully booked..



Sunday, 25-May-2008 02:16 Email | Share | | Bookmark
jemaah...........

sajer je hr ni ibu ambik gambar asif&wani smayang dgn abah...
klakar tgk asif ni....tgh smayang pun sempat lagi tgk org snap pic dia...
dah gaya nyer entah sujud ke rukuk pun x tau....dah lah smayang ngelat
nk suh siap cepat2









[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net