danirma's FotoPage

By: irmaliah mohd ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-May-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
hasil keje wani...



Sunday, 11-May-2008 02:55 Email | Share | | Bookmark
haPPy mOtHeR's dAy to all mums out there









Thursday, 8-May-2008 09:17 Email | Share | | Bookmark
abah belanjer.....

sebenarnya malam ni abah dah janji dgn student team badminton nk blanjer makan luar di kfc...
ni student2 lah yg buat choice nk makan kat maner...
tapi last minit ader 1org budak xleh pegi,ikut plan kalo dia pegi boleh separuh naik kete dia..coz student semua 8org,maner muat kete kita org....
jd last minit,x dapatlah dorang nk mkn luar....kita org tapaukan aje..utk student2 tu...
frust jugaklah dorang
kami 1fmly aje yg melantak kat c2....
kalo gi kfc,ibu suka sgt tgk asif makan...kalo yg chicky meal tu dia mmg hbs 1org
kalo ayam tu tinggal tulang je (spesis ibulah ni sbnrnya)
licin semua isi...tu yg ibu duk snap pic asif mkn
ni gambar cam malap sket coz...snap dgn hp masa tu kfc blackout hihi...
nasib baik dah sempat order...
lepas kita org habis makan barulah anta kat dorang dlm hostel...
on the way balik..bertubi2 msg masuk hp abah
student say thank U siap suh kim salam kat diriku ini
wah..bodek lah tu






Sunday, 4-May-2008 20:16 Email | Share | | Bookmark
asif baru tiup lilin





Sunday, 4-May-2008 08:31 Email | Share | | Bookmark
colouring contest

HUHU...wan haswani irdina wan hussein...camner tu?!
last minit tau submit form wani ni...hihi..
yg lawaknya...naperlah ibu lalut sgt pg2 ni..
boleh ibu tulis nama di kertas wani tu WAN HAZWANI IRDINA WAN HUSSEIN
dah dekat nk habis masa,abah kat sebelah cuit ibu...
tgklah..ibu dah buat pengakuan...
wani anak 'tok we hussein' (panggilan tok bah kat kg)
abah yg WAN HASYIDAN WAN HUSSEIN
ibu ni heran gak...pas2 abah tunjuk nama tu baru ibu nmpk
coz sblm ni penahlah abah dia ni buat gatal2 suh wani panggil dia abg
(uishh gatal tul abah ni)
jd mlm tu ngader2lah dia 2branak kenakan ibu..
yg si wani panggil abah dia abg,yg abah nyer panggil wani adik..
bertuah betul!!...boleh pulak dia 2brnk bepakat nyakat ibu...
xper...xper...ADER LORI ADER BAS....ADER COTI AKU BALIK SMJG NAIK BAS...wakakaka....





[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net