danirma's FotoPage

By: irmaliah mohd ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Feb-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
hasil TEMBAKAN DSLR baru abah

nilah gambar yg aku kidnap dlm ni...haha
ni yang basic2 jer dia tengah test 'kekasih' dia yg baru..huhu
dia nk tnjuk aku je ni gambar2 ni...beza kalo ambik dgn dig cam
kalo ikut byk...ni aku pilih2 yg mana aku kenan je...
tp huB aku dlm poses blajar lg...blom pro lg...























Thursday, 26-Feb-2009 04:03 Email | Share | | Bookmark
1st check up dgn specialist

malam ni aku pi buat 1st check up dgn doc specialist kat cni...
sbb insyaAllah nanti aku nak banak dgn doc tu....
alhamdulillah hasil scan ...so far doc ckp baby aku semuanya sihat....
mmg jelas sgt nmpk tulang blkg,lutut,....kepala baby aku tu...kira dr kepala sampai kaki lah nmpk smua.....boleh tahan baby aku tu pusing2 kejap telentang..kejap niarap...
mmg berbaloi aku kena charge rm70 coz mmg puas ati aku tgk baby aku...
kalo klinik biasa mmg aku x faham tgk gambor scan tu...hehe
anak2 aku pon excited sgt tgk baby dia gerak2...tu blom doc tu wat 3D lagi...
nak2 si kakak mmg excited sgt tgk..& x sabar nk tau boy@ girl..hehe
siap doc dah nmpk sex baby aku tau...tp awal2 aku bg tau doc aku x nak tau sex baby aku...
doc ckp ok....jd masa scan tu doc ckp dia mmg dh nmpk sex baby aku...tp aku tetap x nak tau......laki aku cakap dia pon cam nampak sex baby aku tu tp x taulah betul ke tidak sangkaan doc tak bertauliah ni...
jadi.....BIAR LAH RAHSIAAAAAAAAAAAAAA


ni gambor kepala baby aku....yg kat tgh kepala tu ada cam line di tengah2...doc ckp kalo ader line tgh ni..mknanya tengkorak kepala ank aku ok


ni nmpk baby aku tgh niarap....tu nampak tulang blkg&tulang dada dia...


Wednesday, 18-Feb-2009 09:30 Email | Share | | Bookmark
"AKU KAN ABANG"

pagi ni asif bangun tido tgk kartun...pas2 tetiba dia bukak diapers dia...ckp nk kencing...aku pon bawaklah pi toilet....sementara dia pandai bg tau nk kencing...pi toilet dia x kencing2 pon...aku terus mandikan dia...kuar toilet susah lak nk paksa dia pakai diapers....tgh2 duk pujuk2 dia...dia bg tau nk kencing...aku dah malas dah nk bawak pi toilet...takut kena tipu lagi...jd aku ambik lah kesempatan tu suh dia pakai diapers cpt2 kencing dlm diapers...kena rupanya pujukan aku tu...terus dia nak pakai...
lps pakai tu dia bg tau...'haa...bu..dah kencing..' aku pon rs lah diapers tu..betulll... lah mmg dia baru kencing... ibu dh semangat dah ni maknanya dia asif dah pandai bg tau nk kencing...jd tghr tu aku start x pakai kan dia diapers....alhamdulillah...memang betul asif dh pandai bg tau nk kencing...."AKU KAN ABANG"
tapi nk di jadikan criter....start tghr aku x pakaikan dia diaper tu sampai malam dia x berak tak kencing...dia bg tau nk kencing tp pegi toilet tak kuar2....aku pon risau sampai mlm x kencing berak....masa malam nmpk dia cam lain macam je...cam liok lintok perot dia tu dia buat cam org tahan kencing...aku ajaklah pi toilet..tp mmg x kencing..
masa tgh tgk tv aku nmpk lah besen yg aku spare dia muntah smlm..aku suh dia kencing dlm tu.....dia pon ambik lah besen tu letak depan tv...tgk2 barulah berjaya kencing dia kluar... rupanya tut dia malu kot nk kencing dlm toilet...
sib baik berak boleh jer dlm toilet....kalo tak muntah2 lah ibu nk mengutip..huhu

ini "toilet" dan gaya asif kencing....(memalukan)


memang kena di ruang tamu...kalo letak 'toilet' dlm toilet pon tut dia malu gak nk kencing...huhu mmg kena ambik mood depan tv


Saturday, 14-Feb-2009 09:10 Email | Share | | Bookmark
DINNER AJK TASKA&PENGASUH

malam ni ada dinner ajk taska.....kami pegilah 1 family...
ibu layan lah dinner malam tu dgn kambing nya...gulai ayam...macam2 lagilah....
tp disebabkan ibu masa tu tgh migrain yg dr pagi belum baik2...balik2 jer umah...semua kluar balik...huhu...

layanzzzzzzzzz...gambar aku tengah mengembang.....















Saturday, 14-Feb-2009 07:45 Email | Share | | Bookmark
aku jd baby sitter

hari ni aku jadi baby sitter....tolong jaga kan anak kawan aku ni..dia cikgu..kena hari ni skolah ganti....aku tolong lah....dia antar pukul 6.30pg-12tghr...
kejap je...anak2 aku x puas nk main...
asif malu2 mula tu kita org panggil dia abg...tp sket2 dia nk cium...xper lah practice make perfect...ahaks..
baby ni nama nya IZZUL FAHMI...baru 3bulan....
kakak wani lah yg sonok sangat...smua dia nk tlg buatkan... tp nk nyusukan xpandai lah...kena lak baby ni mmg nk isap susu jek..sampai aku tertinggal bekpes kul 10pg aku..maka dtglah migrain aku...pas2 baby izzul isap susu formula...aku ni takut kalo baby kecik lagi isap formula pas2 isap byk2...ni sian jek aku tgk baby izzul.....kalo aku breastfeed asif lagi mmg aku sumbat je aku punya...hehe..tp disebabkan xder...tu yg aku xleh wat paper...





[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net