danirma's FotoPage

By: irmaliah mohd ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  [28]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Jun-2004 04:12 Email | Share | | Bookmark
WANI GENAP 1TAHUN

tiup lilin....
1st besday
bucuknya....
View all 8 photos...






Hari ni genap wani 1tahun......ibu buatlah makan makan sikit sempena 1st besday wani.....
Thank U cik mah....sbb tolong masak kan pulut kuning+rendang daging & mihun goreng....ibu hanya siapkan pembasuh mulut&goodies aje.....
alhamdulillah..semuanya berjalan lancar......baie&bani pun dtg jugak..masing2 bwk perut..hihi..to'ki&tok balik JB& also thank U very much for all my friends.....coz sudi dtg utk memeriahkan mjlis ni.....thanks cik rosly,cik nun,cik nasir,cik zabli,cik K,ma (pengasuh wani)&kawan2 abah di Cityskill.........
Wani mmg seronok sgt nk tiup lilin siap bersembur air liur.....
wani pun dh pandai jln jd seronok sgtlah dia bebas ke sana sini kacau org makan....dia pun seronok dapat makan kek.....


Thursday, 12-Jun-2003 08:20 Email | Share | | Bookmark
WAN HAZWANI IRDINA WAN HASYIDAN



alhamdulillah...hari ni kami sudah bergelar ibu&abah dgn lahirnya puteri sulong kami ni.....WAN HAZWANI IRDINA pd jam 1.09pm di Klinik Al Farabi Kuantan......betul2 bersalin pd due date doc...thanks abah....sepanjang ibu bertaruh menahan kesakitan dr jam 3pg sampai baby kuo abah sentiasa di sisi......ibu x mkn minum...abah pun x mkn minum teman ibu....abah pun tgk ibu ms kesakitan mcm dh x tau dh nk tolong camner...yg abah mampu srh ibu bersabar bc ayat2 suci...mulanya doc jgka...pkl 8pg tu bersalinlah.....tp 8.30pg baby tetap x kuo lagi coz jln br je 9cm...masa tu rambut baby dh nmpk dah...1tghr doc ambik keputusan utk vakum takut baby lemas....ibu pun dah x larat dah nak teran....sampai dengan abah skali tolong teran... tepat jam 1.09pm lahirlah baby kami
patutlah ibu teran teran x kuo...rupanya baby 3.95kg.....doc pun terkejut.....sbb x pdn dgn ibunya ni....hihihi.....doc siap bg ibu pil tido nk srh rest..tp x tertido....agknya excited sgt dh bergelar ibu...letih tu mmg letih tp bila dh tgk baby kuo letih&sakit semuanya automatically hilang..x tau nk ckp mcm mana.....mcm kesakitan tu bertukar jd kenikmatan tau....ni lah kuasa NYA...siap kawan2 dtg siap blh gelak ketawa lagi.....tp yg kelakarnya...lepas kuo dr labor room..abah terus terlelap...keletihan kot tolong meneran skali...hihi...tido atas kerusi malas pun abah siap boleh berdengkur... letihnya mengalahkan ibu....
kawan2&family yg dtg tgk ibu kat wad.....semuanya terkejut tau....dlm nursery tu wanilah yg nampak paling besar mcm 3,4 bulan.....& dekat white board pun tulis kat nama ibu tu EXT VAKUM (BIG BABY)pas2 dahlah muka cam korea.....mula2 kuo mata wani x nampak langsung...betul2 cam mata korea....
ni lah ibu masa pregnant mulut asyik kutuk bos korea tu je...tulah pasal....pas2 kalau time mengadap bos korea tu.....mmg x blh lama2 mengadap dia....mesti loya tekak ni...entah kenapa entah...



[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  [28]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net