danirma's FotoPage

By: irmaliah mohd ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Feb-2009 07:29 Email | Share | | Bookmark
HEPI BESDAY ABAH

hari ni besday abah.....konon nya kami wat surprise lah...haha kek tempah dgn jiran je coz x pi tempah kedai...mesti abah tau.....
ptg tu konon nk wat surprise masa abah balik keje.....jd ibu pun meredah lah ujan lebat pi ambik kek tu umah jiran.....
surprise gak r konon coz abah balik2 tgk gelap umah...ingat kan kami smua tido...tgk2 bila abah bukak pintu tgk 3branak duk dpn pintu...wani tukang pegang kek...
tp lilin xder xleh tiup....abah potong jelah kek tu eh...



Friday, 23-Jan-2009 08:10 Email | Share | | Bookmark
entry...yg sesajer...

aku nengok kan...muka ank2 buah aku ni cam ank kawan aku lah...haha
tp x tau lah luar nyer camner...ni cuma dr mata aku...aku skdr tgk dlm gambor je...live x penah lak tgk..hehe..sorry yek teha&elly aku kidnap gambor..

ni anak buah aku kimie..mukanya cam danish anak teha(tp ank teha putih gebus lagi..hehe)

kimie


danish anak teha

ni anak buah aku tasya cam muka danish anak elly(tp ank buah aku gelap sket..hehe)

tasya


danish anak elly


Monday, 19-Jan-2009 06:27 Email | Share | | Bookmark
ala...la..tomey nyer...

sorrylah...ni entry aku yg baper lm dah fp aku ni bersawang..
ni pun sbb x byk..kalo ikut byk gambo2 aku nk tepek...tp sorrylah byk2
mmg malas telah menguasai diriku ini...huhu..nti lah aku wat entry rojak..haha
hari ni aku baru dapat nengok gambar ank cousin aku.....
alhamdulillah dia bersalin 16.01.2009 baru2 ni
baby girl 2.8kg....kat hosp.pantai ....
congrats ye kak gee...mesti hepi tu dpt baby dlm fmly kan...
anyway....enjoy your pantang yek..wakakaka...



Monday, 22-Dec-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
HARI KOMUNIKASI TASKA ILP 2008

hari ni hari komunikasi taska ilp...kira kami datang menyibuk jelah haha..
tumpang2 makan....haha....asif xder terima apa2 pun...coz k.ayu x buat pulak
sijil anugerah untuk budak poyo kat taska...haha kalo tak mesti asif dapat...
ibu pun x berapa sihat masa tu...nk snap pix byk2 pun xder mood...
ni yg mana sempat...tu pun lama gak ibu duk lepas kat c2 borak2..
kul 12 lebih baru balik..saja borak sesama AJK...coz bknnya slalu dpt jumpa pun..
nak balik si asif&wani sibuk nk hadiah jugak....jd ambik lah dorang hadiah ibu
yg cik ayu kasi untuk AJK....pas2 dorang nk belon...pas2 br diam & boleh balik..






Tuesday, 16-Dec-2008 05:49 Email | Share | | Bookmark
PIX RAYA AJI DI RUMAH PARENTS AKU

baru hari ni adik&abang aku kasik gambar dorang....
aku gak & fmly x sempat nk berposing2....
syioklah dorang ni berkumpul ramai...aku jek xder...huhu
uppss...kakak aku sorang lagi pun xder..coz husband dia demam...
ptg baru dia sampai umah parents aku....terlepas lah dr posing ramai2 pagi tu...





[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net