danirma's FotoPage

By: irmaliah mohd ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Oct-2008 05:13 Email | Share | | Bookmark
2syawal----jumpa sara

hari ni aku pi jumpa sara
1st time tgk sara...
aduss...cantik bebenor mek klate ni...
ore klate oyak....bara...haha
terpaku aku tgk sara...wahwahwah



Wednesday, 1-Oct-2008 08:11 Email | Share | | Bookmark
1 SYAWAL

ptg smlm baru kami sampai di kota bharu....
disebabkan...last minit punya planning balik raya di kg...
mmg sblm ni ingat raya di sabah...just ala kadar je...jd shopping pun ala kadar je...
smlm kami pun shopping yg mana sempat je....
raya thn ni...kurang sesi bergambar...jadi x byklah koleksinya ye...
layanz je lah yg mana ada yek...













Monday, 29-Sep-2008 23:05 Email | Share | | Bookmark
posing b4 raya

enrty yg sangat poyo ..haha..
yo yo or je kami 1family ni.....
posing baju raya yang baru siap kat umah sandakan....
ni abah lah yg excited ajak posing...ibu ikut je,bangun jugak dari pakai baju tidur
terus pakai baju raya......hehe...













Monday, 29-Sep-2008 12:53 Email | Share | | Bookmark
buat saudara maraku,kawan2ku&sesiapa yg mengenali diriku ini



Monday, 25-Aug-2008 15:55 Email | Share | | Bookmark
cuci mata asif



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net