danirma's FotoPage

By: irmaliah mohd ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Jul-2008 15:18 Email | Share | | Bookmark
aksi dah start berperangai

malam ni abah masak bihun sup....
2bradik ni memang suka sesangat kalo sup2 ni...
asif dia makan byk gak tp + main2....
habis dia keje kan bihun tu......dia telangkupkan mangkuk bihun tu ats kepala dia&tabur bihun tu rata2
bila dia sepahkan bihun tu...dia kutip makan balik...
aduhh...tension tul.....sib baik dia sepahkan ats landasan dia jek...
tapi kena gak lah tepi2 tu tempias hahaha....
asif start duk taska....balik umah je slalu prangai...
nak suh dgr ckp dia jek....xleh halang....
dah lah kat taska dh ngamok 1hr...balik umah sambung ngamok kat umah lak
sampai suara dh x ada 1mgu duk taska ni....
memberontak ye anak ibu....
ni kami terpaksa biarkan je dia nk wat apa...kalo tak....siaplah satu umah ni dia ngamok
taburkan bihun tu...ni pun dia ngamok gak x nak basuh badan...asyik nak main bihun tu je...org ambik gambar...dia wat muka poyo jek....




Tuesday, 8-Jul-2008 15:07 Email | Share | | Bookmark
2nd day asif sekolah

hari ni hari yg kedua asif pegi sekolah....
1st day hantar memang meraung sakan...
sampai suara pun dah x ada..
kalo sebut sekolah dah naik fobia si asif ni...
kalo cakap ibu pegi work....dia pun sama nak ikut pegi work...
ni gambar dia dh balik sekolah....sampai bengkak mata2
asyik nangis jek....
tp mujur ada kakak wani lah...kakak balik skolah&pegi taska barulah asif ok sket
sedih gak ibu dengar....asif makan,isap susu&tido semua nak suh kakak dia...
kakak slalu citer lah camner adik dia kat taska hari2...
tapi mmg ibu xleh bayangkan camner kakak wani tido kan asif
kat umah mmg 2org ni xleh tido dkt2 asyik gaduh je...ni kat taska kakak wanilah tepukkan asif bagi tido coz asif x nak dgn pengasuh2 tu...
pandai pulak 2 bradik ni kat taska x gaduh cam kat umah yg mmg asyik bergaduh..
alhamdulillah ibu ada ank pompuan sulong sorang ni...boleh gak tgk2 kan adik..





Saturday, 5-Jul-2008 14:59 Email | Share | | Bookmark
asif dan roti canai



saje je ibu paste kat cni.....asif suka makan roti canai...
1keping dia sorang pun boleh habis....tapi kena tunggu kita org habis makan dlu
baru dia habiskan makanan dia....pelik tul si asif ni....
ni memang menurun dgn habit spupu dia kak najihah




Thursday, 3-Jul-2008 14:48 Email | Share | | Bookmark
asif pakai tudung

malam ni cik chik duk busy packing baju nk masuk hostel next week.....
ibu pun busy cari baju2 nak masuk ofis nanti....jadi budak 2org ni pun busy skali lah
habis semua baju,tudung cik chik dorang main....
dorang boring lah ni....masing2 busy...jadi dorang pun cari keje jugak..huhu





Sunday, 22-Jun-2008 07:31 Email | Share | | Bookmark
xtiviti ku di ujung minggu

nilah aktiviti aku ujung minggu ni....campur keboringan abah keje....
jd dpt lah ku siapkan gelang2 ni & 1st trial buat apam eno ni....
tqlah saper2 yg terlibat kasi resepi pada ku....hehe tq so much...
huB ku cakap excellent....wallaaaaaaaa
biarlah ropernya x baper cantik.....haha besar sgt coz daku guna acuan besar tp laku jgk anak2 aku sambar...ni je yg tinggal utk ibu&abah huhu sib baik sempat snap







nilah gelang yg dapat ku siapkan....saper yg nk grab tgh panas2 ni...jomlah..










[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net