danirma's FotoPage


My name: irmaliah mohd ramli
My Fotopage: http://danirma.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Norsham Mat Saad
Latest entry:Adik boy's bercukur day
it has been almost a year since i last update this fp. what to do. ah-kak sangat malas nak belek fotopages ni. tapi sangat rajin kat facebook. hahaha! sedang berazam untuk menghapdate at least once a week (untuk backdated entry okeh) :P date : 21st august 2009 (friday) venue : our resident in sungai nibong adik boy was well behaved during the bercukur session :-) View this Fotopage entry
mommy's henchem boy : )
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Lia hafiz
Latest entry:Makan2 @ Mdm Kwan
Before puasa last year (August 2009), we all went for makan2 @ Mdm Kwan...emmmm yummy... asam kepala ikan paling best.. :P View this Fotopage entry
sis take over...
juliati jus
Latest entry:sekian lama
Rupa2 nya dah lama mama tak buka blog2 lain selepas bz dgn keje rumah dan anak2.selain terkena bz ber fb selalu.hahaaaa. pejam celik anak2 mama semua dh besar pjg.mama pun tak ketinggalan ajar apa2 yg patut.kalau farid..mama pastikan dia tahu bila dh masuk waktu sembahyang dan mengaji alquran adalah wajib.mama sendiri pastikan anak2 berjaya dengan tunjuk ajar sendri. fahim dah hampir setahun.mcm2 ragam dan laku.seronok mama kalau tengok 2 beradik tu bermain elok2.mcm2 style diorang ni.kdg2 x faham pla... View this Fotopage entry
Aishya Nabila
Latest entry:Sorrento Quay
View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
nurul jamilah ismail
Latest entry:Blog..
Meh la melawat blog baru kami... http://znurul.blogspot.com View this Fotopage entry
aisya batrisya
Latest entry:Family day TSPL 2009
Bersemangat sekali aisya pagi ni....2 3 hr sebelum family day, setiap kali balik jer dr sekolah mesti aisya praktis menari..... pagi ni mama kejut aisya pagi pas2 terus mandikan aisya n pakaikan dia dgn bj sukan yang teacher bagi....kul 8 kami dh sampai kt padang komuniti precint 16...byk jgk acara yang diadakan...aisya ader la main 2 3 game..mama 1 game...itu pun mama rasa macam dh x daya nk abiskan 1 game... papa lak main 1 game....yang penting game2 yang kami main smuanya jadi juara... LOL LOL balik... View this Fotopage entry
Roziana Mohd Tahir
Latest entry:JoM JoM HeBoh KuanTan
View this Fotopage entry
yaya othman
www.dryaya.blogspot.com hello pretty people! i've moved to another site and hope could still be in touch with y'all, do visit me there!! :-> View this Fotopage entry
pink flowers + green
Mummy Ila Babah Hafiz
Latest entry:JOM SHOPPING BARANG PENYUSUAN SUSU IBU
SALAM SEMUA KENGKAWAN.. ILA ADA BUKAK STORE MENJUAL BARANGAN PENYUSUAN.. LEH LA JENGUK & SHOPPING DI SANA YE.... http://myhayderstore.blogspot.com/ 8-) 8-) 8-) View this Fotopage entry
saveme zero
Latest entry:::My Journey::
Kawan-kawan fotopages sekalian,sekarang ni amat jarang saya update difotopages ni,bukan tak nak update..kadang tu tak boleh nak upload. Memandangkan kerja kat office ni yang makin berlambak membuatkan saya tak boleh lama difotopages. Jadi saya telah berpindah ke blogspot. Kawan-kawan sekalian sila la lawat dirumah sana yer,lebih cepat & lebih mudah...hehehe. You are also invited to my blog http://savemezero.blogspot.com http://daisypath.com() http://daisypath.com() http://lilypie.com() View this Fotopage entry
eryn hazuan
http://erynonelove.blogspot.com View this Fotopage entry
Ayam Masak Merah
ayen iera
Latest entry:cUti-CuTi bErsAmA FaMiLy
Sempena cuti Deepavali baru ni, mama ngn babah bawa hero ngn heroin kami bercuti kat Alor Setar dan Perlis...tempat berchenta la katakan...hehehe...kononnya nak jer ke tempat peranginan macam Cameron tapi disebabkan musim hujan so tak best lak pi tempat mcm tu kan...kang terperap kat bilik hotel jer...nak dijadikan cerita 3 hari 2 malam kami kat sana, punyalah panas terik...rasa macam dok dlm microwave plak (cehhh!!! mcm ler penah rasa panas dok dlm tu...hahaha) So kat sini mama letak pic2 kami kat sana.... View this Fotopage entry
anne addy
Latest entry:JB banjir
huhuhu.... jb banjir ni... pic ni aku amik dpn opiz... time kul 2 ptg... perh... xbole nk bygkn... bile ptg sket... ujan dh benti... dh kering lew air ats jalan... tp... kete yg xbsempat nk dialihkn... mmg msk air lew... sian aku tgk sowang laki ni... amik plastik tuk kuarkn air dr kete... :-( :-( :-( :-( :-( View this Fotopage entry
Nurul Hidayah
assalamualaikum...wat kwn2 semua sila lah ke blog daku yg baru je di hasilkan ;-) http://ummi-amsyar.blogspot.com View this Fotopage entry
Ariaty Daud
Latest entry:Jalan-jalan cari pasal at Taman KLCC
Dah lama sangat tak gi mandi manda kat KLCC ngan ayah...So sajalah pi pas keja hari tu...Layanlah karenah anak bujang ni yg asal nampak air suma nak terjah..Wakaka... View this Fotopage entry
Berangan dgn LC125
Eda Mama Aina
Latest entry:Jalan jalan lagi..
Gambar kat Frankston n Red Hill Cherry Farm..mornington peninsula.. View this Fotopage entry
elly danish
Latest entry:blog aku
oklah aku xmo update kat sini dah apa2 pun korang pi kat blog aku eh.. aku update kat sini pun...1 2 bulan bru korg tgk..kahhhhhhh http://arwendanish.blogspot.com abis tu dah semua ada blog..kang kata aku ketinggalan zaman lak... tpi tu je lah blog aku pun..x sempat wat pape pun xde ms sebok ngan anak2..hehehehe View this Fotopage entry
aizah aliuddin
::UPDATED BLOG http://aizahkaman.blogspot.com ::TUDUNG, SELENDANG, PERFUMES, DLL PADA HARGA YG RENDAH!! http://kedai-ai.blogspot.com View this Fotopage entry
syafa wati
Latest entry:MY BLOG
CHECK IT OUT MY BLOG OSO YA!!!TQ FOR DROP BY... http://syafazul.blogspot.com View this Fotopage entry
eLYies sYaM
Latest entry:sILa layari BLog aku..
skang ni aku tak update kat fp..sbb kekdang fp buat hal..so skang aku resign kejap kat fp ni..so sesap yg sudi nak tau kisah aku .. sila layari - http://love-ibu.blogspot.com ok..tq..byeeeeeeee View this Fotopage entry
Noreen bulan
Latest entry:Dh berkulat Fp aku nie...
dh lama x updates fp nie... sbb sibuk ngan opis tetap n opis sementara... LOL LOL LOL LOL nie ada gmbr akid sikit .... mlm tadi buat binka roti mudah,cepat,jimat n sedap.... menjadi..... :-D :-D :-D nie la rupa binka roti :-D :-D View this Fotopage entry
akid n frenz
Faizah Airiel
Latest entry:WE ARE SHIFTED!!
PLEASE NOTE THAT OUR STORY ARE SHIFTED AT http://faizamy.blogspot.com [size=18] PLEASE DO VISIT US...THANK U.. [/size] saje tukar angin ke blog lak..so sudi sudikanla diri korg tgk kat sane plak erk? ehehe..fp wat sementara x diupdate..tgk mood k..kalau x pon kat fb ade jgk..ehehe.. View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
Ummi Alya Husna
Latest entry:move it move it..
salam utk sume... :-D Alhamdulillah, fasa pertama pelupusan aset kerajaan sudah selesai.. kureng sket bebanan kije rasenye... Dikesempatan yang ada, tuan rumah nak annouce kite akan berpindah ke http://lilo80.blogspot.com( RUMAH ) baru kite... :-D datang ye kalo de masa... Jumpa di http://lilo80.blogspot.com( SANA )!!! p/s: mau tengok gamba raye kami..? klik http://lilo80.blogspot.com( SINI ) ye.. :P :P View this Fotopage entry
yg putih bersih...
mama hazim
Latest entry:Muhammad Hazim
Nie anak ke4...ke5 la sepatutnya kan..pasal akak sulung kembar...nak masuk 9 bulan..special Muhammad Hazim nie.dia lahir pada tarikh ulangtahun kelahiran k.sal...tarikh lahir kami sama la..20hb september...nanti sambut besday baby sama ngan mama la.. :-D dah pandai merangkak dan dah mula nak berdiri...gigi dah tumbuh 4 batang...awal tumbuh gigi..sama macam abangnya haziq..pasal tu la gigi haziq cepat rosak.. LOL azue~ k.sal dah buat pizza tu pagi tadi... :-D buat tuk bekpes..anak2 pun ... View this Fotopage entry
Hasniza Ismail
Latest entry:AISYAMIL NADHIRAH....
pada 2hb Mac 2008 lahirnya org baru dlm keluarga kami, dgn berat 3.6 kg (sememangnya xlama lagi si abang lbh kecil dr adik)... NUR KHALISHA NADHIRAH.... View this Fotopage entry
buasnya tido...
rafizah nordin
Salam... nak buat pengumuman penting ni.... Saya sudah berpindah ke 'rumah' baru di http://fizanordin.blogspot.com Kepada anda yang sudah ada di sini silelah lajakkan jengukkan anda ke 'rumah' baru saya ni okey... ;-) View this Fotopage entry
Penang at Night view fr my aprtm
faizoltehadanish teha
jom tgk blog akuu mehh..heheheh http://syeryteha.blogspot.com View this Fotopage entry
malyana mansor
Latest entry:Anda dijemput....
hehe...anda sume dijemput ke blog baru aku... http://datai.wordpress.com View this Fotopage entry
Fazilzura Akil Khairy
Latest entry:~~ SALAM TERAKHIR ~~
TO ALL JOM JUMPAT KAT BLOG KU .. http://fazilzura.blogspot.com View this Fotopage entry
nasrah nazif
Semenjak dua menjak ni, saya tidak lagi menggunakan khidmat Fotopages sebagai 'diary harian'. http://mamainsyirah.fotopages.com/ telah berpindah rumah ke http://naszif.blogspot.com/ View this Fotopage entry
hakimi amir
Latest entry:@ AqUaRiA, KLCC
sempena public holiday baru ni, kita org bwk Hakimi jenjalan kat KLCC. Abah kata nak bwk Kimi pegi Aquria coz Kimi suka bangat tgk fish... pantang nmpk air.... mesti sebut... PISH... Pish( x dapat sebut F dgn btl). Kita org pegi naik LRT...tapi Kimi ckp pegi naik Thomas ( watak train dalam cerita Thomas & Friends, Playhouse Disney)... Kimi siap buat bunyi lagi... TUT... TUt... suka bbenor dia naik LRT... tapi gmbr dkt AQUARIA not so clear, coz x leh guna flash... yang ummi ambik pki digicam x brape clear...... View this Fotopage entry
with ummi
nazira aziz
Latest entry:WARNING
View this Fotopage entry
kirana eja
Latest entry:++RUMAH BARU++
SILA KE BLOG SY YER.... http://teratakbahagia-kirana.blogspot.com View this Fotopage entry
mail ani
Latest entry:selamat tinggal kg ku
cam ni r safia asyik duk posing jer sementara naik flight....besar turun naik flight...bila agaknye leh balik kg...x per r yang penting leh gak travel kan safia... View this Fotopage entry
ello.....ramainyer org
Suraya Albakri
Latest entry:Day 18
View this Fotopage entry
Adibah Hana Safiyyah
Latest entry:Them..
Aqiel Zaky & Hana Safiyyah View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
intan shafina
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016